0
  • Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 2351300438 
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €50
 MON DESSERT - CREAMNUTS
 MON DESSERT - CREAMNUTS  MON DESSERT - CREAMNUTS

MON DESSERT - CREAMNUTS

Nobacco
  • Χαρακτηριστικά προϊόντος
  • 000185
  • Nobacco
  • €7.50

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

- +

Περιγραφή προϊόντος

Λαχταριστή κρέμα βανίλιας πασπαλισμένη με αυθεντικό φιστίκι Αιγίνης που πλαισιώνεται από μαύρη ζάχαρη, αρωματισμένη με μία ιδέα μπαχαρικών. 


MON DESSERT

 

Η πρωτοποριακή σειρά υγρών Mon Dessert δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον βραβευμένο pastry chef Διονύση Αλέρτα και με την σφραγίδα ποιότητας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΜΒΙΑ).

 

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές ζαχαροπλαστικής του κορυφαίου pastry chef αποτυπώθηκαν στα υγρά αναπλήρωσης της Mon Dessert. Μοναδικές gourmet γεύσεις που θα συναρπάσουν και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ατμιστές.

 

Η σειρά υγρών αναπλήρωσης Mon Dessert διακρίνεται από τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, την τεχνογνωσία και τη συνέπεια του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, την προσεκτική επιλογή του κάθε συστατικού και φυσικά τη γνώση και το μεράκι για τη ζαχαροπλαστική του Διονύση Αλέρτα, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικά γευστικό αποτέλεσμα. 

 

Θα τα βρείτε διαθέσιμα σε 4 επίπεδα νικοτίνης (0, 3, 6 και 12mg/ml) και με σύσταση High VG για μεγάλη παραγωγή ατμού.

TPD COMPLIANT

 

Τα υγρά αναπλήρωσης Mon Dessert είναι πλήρως εναρμονισμένα με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Tobacco Products Directive2014/40/ΕΕ).

 

Έχουν ελεγχθεί με αναλύσεις τόσο στην υγρή μορφή τους (υγρό αναπλήρωσης) όσο και στο μείγμα εισπνεόμενου ατμού που απελευθερώνεται κατά τη χρήση του προϊόντος με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Διέπονται από τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές συσκευασίας και παράλληλα το σύνολο των φυσικοχημικών και τοξικολογικών δεδομένων (συμπεριλαμβανομένης της τοξικολογικής ανάλυσης), έχουν κοινοποιηθεί στην κοινή πύλη εισόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EUCEG), στο Υπουργείο Υγείας, στο Γενικό Χημείο του Κράτους και στο Γενικό Μητρώο Χημικών Προϊόντων. Πωλούνται σε 
σφραγισμένη συσκευασία των 10ml και διαθέτουν ειδικό κούμπωμα ασφαλείας για την προστασία των παιδιών(Child Proof).


Φέρουν όλες τις υποχρεωτικές προειδοποιήσεις και σημάνσεις σύμφωνα με τον Κανονισμό 1272/2008 (CLP) και την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/40/ΕΕ (TPD).
Αναγράφονται όλα τα συστατικά τους καθώς και η ημερομηνία λήξης τους.
Απαγορεύεται η αγορά και η χρήση τους από άτομα κάτω των 18 ετών.

 

Η ΝΟΒΑCCO είναι μια εκ των πέντε εταιρειών ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία κλήθηκε από την Commission το 2015 ώστε να συμμετέχει στην συνδιαμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου για τη Νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία για τα προϊόντα καπνού και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.