0
  • Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 2351300438 
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €50

Επιστροφές

Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων:

Όπως ισχύει για όλες τις αγορές μέσω διαδικτύου, δικαιούστε να αλλάξετε γνώμη για την αγορά σας ακόμα και μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Για να μας επιστρέψετε προϊόντα που παραλάβετε, αλλά αποφασίσατε να μην ολοκληρώσετε την αγορά τους πρέπει να ισχύουν τα κάτωθι :

-Να μην έχουν παρέλθει περισσότερες από 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.
-H συσκευασία των προϊόντων δεν πρέπει να έχει ανοιχθεί και πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

Εφόσον τα παραπάνω ισχύουν, τότε πρέπει:

-Να μας τηλεφωνήσετε στο 2351 304 938 και να μας ενημερώσετε. Θα σας δώσουμε οδηγίες για το πως θα επιστρέψετε τα προϊόντα μέσω του μεταφορέα που τα παραλάβατε.
-Να συσκευάσετε καλά το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί και να μας το αποστείλετε. Παρακαλώ σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
-Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από το αποδεικτικό συναλλαγής (απόδειξη λιανικής πώλησης)
-Μόλις παραλάβουμε το προϊόν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας δώσετε ένα αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα καταθέσουμε τα χρήματά σας. Από το ποσό αγοράς θα αφαιρέσουμε το κόστος αποστολής (€2.50) και τυχόν αντικαταβολής (€2.00) και το κόστος των εξαρτημάτων που μας επιστράφηκαν σε κακή κατάσταση ή σε διαφορετική από την αρχική τους συσκευασία. Η επιστροφή των χρηματων σε εσάς θα γίνεται το αργότερο εντός των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που λάβαμε το προϊόν.

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων:

Για να μας επιστρέψετε ελαττωματικά προϊόντα, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης περιορισμένης ευθύνης, πρέπει:

-Να μας τηλεφωνήσετε στο 2351 304 938 και να μας ενημερώσετε.
-Εάν απαιτηθεί να μας στείλετε το προϊόν για αντικατάσταση, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες επιστροφής που απαιτούνται για την αντικατάσταση μη ελαττωματικών προϊόντων.
-Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από το αποδεικτικό συναλλαγής (απόδειξη λιανικής πώλησης).
-Αφού παραλάβουμε το προϊόν και το ελέγξουμε θα σας ενημερώσουμε εάν πρόκειται να αντικατασταθεί ή να σας επιστρέψουμε το ποσό της αγοράς σας. Από το ποσό αγοράς θα αφαιρέσουμε το κόστος αποστολής (€2.50) και τυχόν κόστος αντικαταβολής (€2.00).

Για επιστροφές προϊόντων εντός εγγύησης ακολουθείται η παραπάνω διαδικασία επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Δεν επιστρέφονται προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.
Σε αυτή την κατηγορία προϊόντων ρητά και χωρίς εξαίρεση εμπίπτουν τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου ,επιστόμια (Drip tips), ατμοποιητές και tank που έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης για τα οποία το κατάστημά μας ουδεμία επιστροφή δέχεται μετά την παράδοση τους σε εσάς.