0
  • Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 2351300438 
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €50
CBDfx Hemp Additive 120mg 10ml

CBDfx Hemp Additive 120mg 10ml

CBDFX
  • Χαρακτηριστικά προϊόντος
  • 000403
  • CBDFX
  • €38.00 €42.00

Άμεσα διαθέσιμο

- +

Περιγραφή προϊόντος

CBD Συμπυκνωμένο έλαιο για ανάμειξη με το υγρό αναπλήρωσης σας.
Αυτή είναι η πιο ήπια και γευστική φόρμουλα του λαδιού CBD για άτμισμα. Είτε είσαστε καινούριοι στο CBD (ή στο άτμισμα) και θέλετε να "μπείτε" απαλά στον χώρο, είτε απλά προτιμάτε κάτι πιο ελαφρύ σε δύναμη, δεν θα σας απογοητεύσουν τα 10mL καθαρού λαδιού CBDσε 60mg. 
Όταν αγοράζετε λάδι CBD, υπάρχουν πολλές επιλογές που πρέπει να εξετάσετε. Έτσι κι αλλιώς, όλα τα προϊόντα ατμίσματος CBD μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά όσον αφορά τη δύναμη και τη μέθοδο δοσολογίας ανάλογα με το τι αγοράζετε.
Το προϊόν αυτό είναι ιδιαίτερα λιγότερο ισχυρό από κάποια από τα δυνατά αδελφικά προϊόντα που προσφέρονται από την CBDfx και απευθύνεται σε χρήστες που είναι νέοι στο CBD ή που απλώς προτιμούν ένα ηπιότερο αποτέλεσμα ή δόση πλήρους φάσματος CBD. Όπως και πολλά φάρμακα ή συμπληρώματα, καθένας αντιδρά διαφορετικά στο CBD - και αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να μπείτε στο πνεύμα του CBD και να δείτε εάν είναι κατάλληλο για εσάς.
Προτεινόμενη χρήση Λαδιού CBDfx:
·         Για Άτμισμα: 5-15 σταγονες στην δεξαμενή του υγρού αναπλήρωσης, ανάλογα με τα mg που θα επιλέξετε.
Προτεινόμενη δοσολογία: Από 1 ml έως 4 ml ημερησίως για άτμισμα.
Τι είναι το CBD:
Η ιδιότητα του είναι να κάνει αυτοΐαση, ισορροπώντας το ανοσοποιητικό και νευρολογικό σύστημα του κάθε ανθρώπου ανάλογα με το πρόβλημα, έχει αντισπασμωδικές ιδιότητες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού μας, βοηθάει σε περιπτώσεις σεξουαλικής στύσης, καταπολεμεί τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους, λειτουργεί σαν αναλγητικό για τους πόνους περιόδου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν συμπλήρωμα διατροφής, από αθλητές που γυμνάζονται καθώς επαναφέρει το γαλακτικό οξύ που βοηθάει τους μυς, είναι πηγή βιταμινών A, B, C, D, E καθώς και με τα κάτωθι Ω λιπαρά -πολύ σημαντικά για τον άνθρωπο- Ω, Ω3, Ω6 & Ω9, μερικά από τα οποία δεν τα βρίσκουμε ούτε στα ψάρια, βοηθάει στην σκλήρυνση κατά πλάκας, στα αρθριτικά, στα ρευματικά αλλά και στην οστεοπόρωση, στην καταπολέμησης της ναυτίας, διευκολύνει την συγκέντρωση σκέψης, χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του άγχους και ορισμένες περιπτώσεις φλεγμονών και όλα τα ανωτέρω δίχως παρενέργειες.