0
  • Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 2351300438 
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €50
Atmoclean 60ml Αλκοολούχο Διάλυμα Καθαρισμού

Atmoclean 60ml Αλκοολούχο Διάλυμα Καθαρισμού

Atmos Lab
  • Χαρακτηριστικά προϊόντος
  • 000696
  • Atmos Lab
  • €3.50

Άμεσα διαθέσιμο

- +

Περιγραφή προϊόντος

Το ATMOCLEAN είναι Καθαριστικό προϊόν με βάση την αλκοόλη (IPA). Πρόκειται για το πρώτο αλκοολούχο διάλυμα με συγκέντρωση αλκοόλης 70% που το καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματικό στον καθαρισμό για τις ανάγκες του ατμιστή.

Το υδατικό μέρος του διαλύματος έχει σκοπό να μεγιστοποιήσει την ισχύ της αλκοόλης, η οποία στην καθαρή μορφή της (100%) σύμφωνα με έρευνες είναι λιγότερο αποτελεσματική. Παράλληλα, μία μικρή ποσότητα γλυκερίνης είναι ικανή για να αφήσει μετά την εξάτμιση της αλκοόλης και το πέρας του καθαρισμού, ένα βελούδινο φιλμ απαλότητας. Πρόκειται για μια αρκετά φιλοσοφημένη συνταγή που θα εξυπηρετήσει πραγματικά.

ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΕΣ: Καθαρίζουμε με νερό τα μέρη του ατμοποιητή και επίσης τα σημεία όπου υπάρχει βρωμιά εμφανής. Ακολούθως, σε ένα μικρό ποτήρι (σφηνάκι ή κρασοπότηρο ή κομμένο κάτω μισό φιαλιδίου 120ml) τοποθετούμε τον ατμοποιητή ή τα εξαρτήματά του και γεμίζουμε με ATMOCLEAN μέχρι να σκεπάσει τα κομμάτια. Σε λίγα λεπτά θα εξατμιστεί η αλκοόλη και με ένα στεγνό και καθαρό πανάκι, γυαλίζουμε το φιλμ γλυκερίνης που έχει μείνει στα εξαρτήματα του ατμοποιητή.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Καθαρίζουμε καλά την επιφάνεια με ένα πανάκι ώστε να μην υπάρχουν εμφανείς βρωμιές σε αυτήν. Την αφήνουμε να στεγνώσει πρώτα ή τη σκουπίζουμε με ένα στεγνό πανί. Ακολούθως ρίχνουμε ποσότητα του ATMOCLEAN και απλώνουμε ώστε να πάει σε όλη την επιφάνεια. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα αφού η αλκοόλη θα εξατμιστεί με την ολοκλήρωση του καθαρισμού της και θα μείνει ένα λεπτό φιλμ γλυκερίνης στην επιφάνεια.